Информация за доставка

Условия за начин на плащане и доставка

 

Обърнете Внимание, че клиентът е длъжен да заплати разходите за доставка на стоката, независимо дали ще приеме или откаже стоката при получаването й.

 

Всеки клиент, който е посочил, че желае телефонно обаждане за потвърждение, ще получи такова преди изпращането на пратката, ако не успеем да се свържем с Вас, поръчката Ви ще бъде прекратена.

 

Начин на плащане:

 

- Всички стоки поръчани през платформата www.fiolla.bg подлежат на заплащане, чрез куриерска платформа тип “наложен платеж” в момента на получаването им!

- За промяна на данни свързани с направена поръчка можете да се свържете с нас на www.eshop@fiolla.bg или на тел.: 0888 957 282(почивен ден-неделя)!


Доставка на поръчките:

 

- Времето за доставка е от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Не извършваме доставка в неделя и през официалните празници!

- Всяка направена заявка за покупка, съответно всяка покупка, бива доставена на територията на цялата страна с куриерска фирма “Еконт”!

- Всяка пратка се изпраща с опция тест и преглед!

- Всеки клиент може да посочи къде и как може да получи пратката си - в офис на Еконт или адрес посочен от него!

 

- Всеки клиент може да подмени или замени даден артикул!

 

Обърнете Внимание, че клиентът е длъжен да заплати разходите за доставка на стоката, независимо дали ще приеме или откаже стоката при получаването й.

 

Важно е да изпишете пълен и верен адрес за доставка още при задаване на поръчката си, за да можем да я доставим до Вас максимално бързо!

 

Телефон За връзка с нас0888 957 282

 

Работно време на онлайн магазина:

Понеделник – Петък ...... 08:00-17:00ч.

Събота - Неделя ................почивен ден