Модни Съвети

Кои са подходящите къси панталонки за вас

Късите панталони са героят на летния ви гардероб. Те могат да бъдат предпочитан лесен елемент за безкрайни комбинации. Но нека бъдем реалисти, не всички шорти са създадени  с равни размери. Сега ще ви покажем кои къси панталони най-добре подхождат на фигурата ви и отговарят на стила ви.

Къси панталони с щампи

Късите панталони с щампи са чудесен начин да оживите всяка визия. Препоръчваме този тип шорти на дребни момичета – щампите винаги ще привлекат вниманието към вас. 

Съвет: Опитайте да смесите модели с подобна цветова палитра за стил, който крещи за лятно забавление.

Ленени къси панталони

Дайте на краката си място за дишане с един чифт ленени шорти. А-образна талия, е чудесна идея за момичета с атлетична форма или тяло тип apple shape. Опитайте да съчетаете тези къси панталони с контрастен изпъкващ цвят — ярките и неутралните цветове  ще направят краката ви да изглеждат по-дълги.

Отсечени къси панталони

Отсечените къси панталони са едно много универсално решение за всекидневието. Изберете си къс модел за да може да покажете краката си ако те са основната ви черта, или ги носете под коляното за по бунтарски стил. Този тип къси панталони са страхотна и ежедневна основна за носене през цялото лято, независимо от вашата форма.

Бермуди

За по-едри бедра опитайте по малък модел и малко по-дълга дължина – като Бермудите. Бермудите са идеални за момичета с форма на тялото тип “pear” и “hourglass”. Опитайте този стил с блуза, която обхожда линията на талията на късите ви панталони, за да покажете талията си.